Ecolaser Trio

Ecolaser Trio

3 lungimi de unda, 2000W

Ecolaser Trio reprezinta ultima generatie de laser dioda pentru epilarea definitiva, cu un manipul cu 3 lungimi (808, 755 si 1065nm) de unda si puterea de 2000W. 

Suna la 0729.005.777 pentru oferta de pret!

*Pretul afisat este informativ si se va modifica in functie de cursul euro din ziua achizitiei.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

- TRATAMENTE CORPORALE

EcoLaser TRIO

Cel mai profitabil sistem pentru

EPILAREA DEFINITIVA

cu 3 lungimi de unda si putere 1200W

solutie estetica non-chirurgicala

APARAT & TEHNOLOGIE

3 LUNGIMI DE UNDA intr-un singur manipul

Reprezinta cel mai profitabil sistem pentru epilarea definitiva cu un manipul ce inglobeaza 3 lungimi de unda si putere de 1200W.

Lungime de unda 755nm sau Alexandrite Laser reprezinta standardul GOLDEN pentru persoanele cu pielea deschisa la culoare si parul subtire, cum ar fi parul de pe buza superioara, perciuni. Lungime de unda 808nm sau Laser Dioda reprezinta varianta clasica de lungime de unda in domeniul laserelor pentru indepartarea parului. Adancimea penetrarii, puterea mare si rata de repetitivitate mare fac ca tratamentul sa fie extrem de rapid.

De asemenea, lungimea de unda 808mm are un nivel mediu de absorbtie a melaninei, facand-o sigura pentru pielea mai inchisa, ideala pentru indepartarea parului de pe brate, picioare, obraji si barbie. Lungime de unda 1064nm sau Yag Laser reprezinta o solutie concentrata pe tratarea tipurilor de piele mai inchisa la culoare (faciliteaza realizarea sedintelor de tratament pe pielea bronzata).

Parul nedorit de pe toata suprafata corpului poate fi acum indepartat complet, indiferent de textura sau culoare. Meniul intuitiv ne permite adaptarea intensitatilor atunci cand tratamentul se aplica femeilor cat si barbatilor.

EcoLaser Trio emite o lumina monocromatica foarte apropiata de frecventa de absorbtie maxima a melaninei ceea ce duce la indepartarea cu succes a firelor de par nedorite intr- un timp foarte scurt.

Sistemul de epilare definitiva avansat ne permite sa adaptam parametrii in functie de zona tratata, textura si culoarea firului de par, are un soft intuitiv si faciliteaza utilizarea pe toate fototipurile actionand eficient chiar si pe firele de par deschise la culoare.

TEHNOLOGIA DOUBLE TEC

Triolaser se bazeaza pe tehnologie inovatoare, asigura rezultate excelente si permanente de reducere a parului, cu disconfort minim pentru client. Indiferent daca pielea este deschisa la culoare, intunecata sau chiar bronzata, parul natural sau fin este indepartat cu succes.

Sistemul Double TEC asigura un efect de racire (temperatura o capatului de safir fiind intre 0-4 C) ce ofera confort in timpul tratamentului, eficacitate in procesul de indepartare a parului nedorit si permite utilizarea aparatului fara a fi necesar timp de repaus.

AVANTAJE UNICE

 • Eficacitate maxima deoarece dispune de un software complex ce limitează la minim riscurile.
 • Posibilitatea de a folosi programe pre-setate sau de a intra in modul manual pentru setari personalizate.
 • Cea mai noua tehnologie de racire in manipul asigura pe langa un efect ideal de racire la nivelul dermului si durabilitate de functionare mai mare a manipulului.
 • Ofera siguranta, are o performanta dovedita clinic si are incorporat un procesor de ultima generatie, inovator ce poate gestiona si controla tratamentul in timp real.
 • Durata de viata mare: 10.000.000 flashuri.
 • Datorita touch screen-ului intuitiv, este foarte usor de utilizat iar interfata softului ajuta la realizarea unei proceduri cat mai facila.
 • Datorita touch screen-ului intuitiv, este foarte usor de utilizat iar interfata softului ajuta la realizarea unei proceduri cat mai facila.
 • 3 lungimi de unda
 • In timpul procedurii estetice softul intuitiv permite adaptarea protocolului de tratament pentru mai multe fototipuri, diverse texturi ale firului de par.
 • Costuri reduse de intretinere.
 • Timp redus pentru realizarea tratamentului datorita frecventei de 1 pana la 10Hz.
 • Patrunde adanc in derm datorita tehnologiei laser cu lungimi de unda si poate actiona la diferite adancimi si pe diferite texturi ale firului de par.
 • Capat de tratamenent cu suprafata de tratament 25x31mm, sigur si non-invaziv.

REZULTATE DOVEDITE CLINIC

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.