Pachet Hyaluron.Pen + Hyamira

Pachet Hyaluron.Pen + Hyamira

Pachet Hyaluron.Pen + Hyamira

Sistem fara injectare a substantelor de umplere,biorevitalizante si cocktail-uri.Ofera pielii prospetime,tinerete.Nedureros si fara complicatii post-injectare.

Suna la 0729.005.777 pentru oferta de pret!

*Pretul afisat este informativ si se va modifica in functie de cursul euro din ziua achizitiei.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 
  • Pachet  3 seringi 1ml cu Acid Hialuronic Hyamira in valoare de 225 EUR
  • Hyamira SOFT 15mg/ml-liniile ochi,gura si riduri de expresie
  • Hyamira BASIC 20mg/ml-riduri din zona obrazului,buzelor,frunte,cearcane si tample.

Hyaluron.Pen

Sistemul de administrare fara injectare a substantelor de umplere, biorevitalizante si cocktail-urilor nu numai ca va oferi pielii prospetime si tinerete, dar ofera si confort in timpul procesului de efectuare a tratamentului si elimina de asemenea complicatiile post-injectare

TEHNOLOGII REVOLUTIONARE

Injectarea se realizeaza fara ac, intradermic prin penetrare microscopica sub presiune. Reglarea cantitatii injectate se face cu precizie de 0,01. Se foloseste impreuna cu seringi sterile de unica folosita de 0,3ml. Dispozitivul Hyaluron Pen foloseste metoda aerului comprimat, fiind o procedura non-invaziva, fara ace, fara durere si fara riscuri

Hyaluron Pen utilizeaza cartusul de tip seringa fara ac, cu un orificiu de ordinul 0,18 - 0,20mm. Principiul de functionare al dispozitivului presupune injectarea produsului cu o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a acidului hialuronic sau fluxului de lichide in piele.

Diferenta dintre tehnica de injectare a acidului hialuronic cu ac si tehnica Hyaluron Pen este ca prin injectare, acidul hialuronic ramane in locul injectat iar prin Hyaluron Pen acesta se disperseaza astfel se elimina riscul formarii nodulilor sau introducerea neuniforma a acidului.

Dispozitivul are un piston cu arc, care asigura o administrare uniforma și rapida a produselor care sunt utilizate. Orificiul microscopic, prin care se injecteaza substantele sub piele, este de doua ori mai mic decat diametrul acului folosit pentru injectarile clasice.

Substantele active pot ajunge doar in stratul papilar al dermului, facand din acesta un tratament sigur, fara risc de ocluzie, precum si fara risc de lezare a vaselor sangvine.

SUBSTANTE ACTIVE CE POT FI FOLOSITE CU HYALURON PEN

Produsele cu greutate moleculara mai mica si un grad mai slab de reticulare ofera un efect de umplere si corectare a defectelor pe o perioada de timp indelungata. Produsele care nu au o formula stabila si nu sunt sterile se degradeaza repede si pot duce la reactii adverse.

Cel mai frecvent produs utilizat in tratamentul Hyaluron Pen este acidul hialuronic.

Ce este Acidul Hialuronic?

Este un polizaharid din glicozaminiglicani, regasit in piele, articulatii si cartilagii. Tratamentele efectuate cu Hyaluron Pen sunt sigure deoarece substanta introdusa in piele este deja produsa de corpul uman (compus din doua zaharuri: acid Glucuronic si Nacetilglucosamina). Mai mult, sunt foarte rare cazurile in care apar reactii alergice deoarece acidul hialuronic exista atat in epiderm cat si in derm avand ca scop mentinerea hidratarii in testutul pielii (facand parte din reteaua de fibre de colagen din derm).

ZONA DE TRATAMENT:
Buze, linii nazolabiale, linii marionete, ridurile de pe frunte.

TRATAMENTE REALIZATE

Hyaluron Pen este utilizat pentru augmentarea buzelor, corectia asimetriilor buzelor, umplerea ridurilor profunde si pentru tratamente
de revitalizare a pielii

Refacerea conturului si umplerea ridurilor cu produse ce au la baza acid hialuronic.

Augumentarea buzelor.

Redefinirea conturului fetei / Mezoterapie.

AVANTAJE UNICE

  • Volumizare fara injectii.
  • Tratamente efectuate rapid si rezultate imediate
  •  Fara ace, fara durere
  •  Nu necesita timp de recuperare post procedura
  •  Tratament sigur.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.