Lista produselor brand-ului Lycon

Cel mai bun brand de epilat

Recunoscută ca “Regina epilatului”, Lydia a creat în tinerețe prima ceară în bucataria părinților, comandând ingrediente în secret. Cu ajutorul tatalui ei, chimist cosmetic de profesie, a reușit să descopere formula perfectă ce dă rezultate uimitoare și care azi e lider mondial de piață în rândul profesioniștilor si SPA-urilor de lux.

Brandul LYCON a apărut ceva mai tărziu, în 1987, fiind acum distribuit în întreaga lume și privit ca cea mai calitativă ceară de pe întreg globul.

Ceara Lycon se bucură de o binemeritată reputație ca fiind ceara Crème de la Crème din întreaga lume, aleasă de saloanele și SPA-urile din peste 60 de țări.

Produsele complementare sunt gândite să completeze experiența avută în salon. Cu formule blânde, vegane, netestate pe animale și fără gluten, acestea previn sau tratează pseudofoliculita, ajută la întârzierea semnelor de îmbătrânire, hrănesc și reechilibrează pielea atât după fiecare procedură de epilat cât și în rutina de îngrijire zilnică.

Mai putin
Vedeti 1-24 din 52 produse
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.