Lista produselor brand-ului TAVTECH

Din 1996, TavTech este liderul mondial in tehnologia cu jet de inalta presiune, utilizata pentru ingrijirea medicala si estetica a pielii.

Inovatia TavTech ofera medicilor si practicienilor esteticieni o optiune de tratament non-invaziva, sigura si eficienta, avand la baza linia de produse JetCare si echipamentele JetPell. Tehnologiile TavTech sunt apreciate in clinicile din intreaga lume, fiind un exemplu de succes global. Bazandu-se pe cercetarea si dezvoltarea de ultima ora care se intinde pe parcursul a peste doua decenii si pe un angajament fata de calitate si excelenta, TavTech continua sa avanseze posibilitatile de tratament estetic cu inovatii revolutionare.

Inovatia nu se opreste niciodata!

TavTech stabileste noi standarde pentru tratamentele non-invazive, dar foarte eficiente, asigurand rezultate exceptionale si confort pentru pacienti. Cu peste doua decenii de expertiza, tehnologia de clasa  ondiala cu jet de presiune, respecta cele mai inalte standarde de reglementare, inclusiv aprobarile FDA si UE, si continua sa fie lider in industrie, fiind sustinuta de cursuri de formare cuprinzatoare si de imbunatatirea continua a produselor. La TavTech, inovatia nu se opreste niciodata. Specialistii in cercetare si dezvoltare concep in mod constant abordari noi si exclusive ale tratamentelor estetice cu jet la o  resiune inalta.

Din 1996, TavTech este liderul mondial in tehnologia cu jet de inalta presiune, utilizata pentru ingrijirea medicala si estetica a pielii.

Inovatia TavTech ofera medicilor si practicienilor esteticieni o optiune de tratament non-invaziva, sigura si eficienta, avand la baza linia de produse JetCare si echipamentele JetPell. Tehnologiile TavTech sunt apreciate in clinicile din intreaga lume, fiind un exemplu de succes global. Bazandu-se pe cercetarea si dezvoltarea de ultima ora care se intinde pe parcursul a peste doua decenii si pe un angajament fata de calitate si excelenta, TavTech continua sa avanseze posibilitatile de tratament estetic cu inovatii revolutionare.

Inovatia nu se opreste niciodata!

TavTech stabileste noi standarde pentru tratamentele non-invazive, dar foarte eficiente, asigurand rezultate exceptionale si confort pentru pacienti. Cu peste doua decenii de expertiza, tehnologia de clasa  ondiala cu jet de presiune, respecta cele mai inalte standarde de reglementare, inclusiv aprobarile FDA si UE, si continua sa fie lider in industrie, fiind sustinuta de cursuri de formare cuprinzatoare si de imbunatatirea continua a produselor. La TavTech, inovatia nu se opreste niciodata. Specialistii in cercetare si dezvoltare concep in mod constant abordari noi si exclusive ale tratamentelor estetice cu jet la o  resiune inalta.

Mai putin
Vedeti 1-3 din 3 produse
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.