Casca uscator coafor Gong Ionic - Ceriotti

Casca Uscator Coafor Mec Automatic - Ceriotti

13602

Casca coafor cu sistem de uscare revolutionar cu ionizator inclus. Singurul model de acest gen, care combina concepte futuriste de functionalitate si stil cu rezultate impresionante oferind reducerea la jumatate timpul de uscare avand totodata grija de parul tau. 

Suna la 0729.005.777 pentru oferta de pret!

Produs disponibil prin Pre-comanda!

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

MEC. Casca profesionala de uscator, cu un design compact, mentine toate conforturile unei casci traditionale, imbunatatind performantele acesteia. Datorită designului special, debitului de aer și sistemului de curgere intern, acesta permite obținerea unei performanțe maxime în categorie. MEC - automat cu cronometru, termostat și lumină de control al temperaturii. MEC 2 - 2 viteze cu cronometru, termostat, lumină de control al temperaturii și motor cu 2 viteze de ventilație, pentru a efectua cele mai bune lucrări de coafare și uscare tehnică. Viteza turbo MEC 4 - 4 cu cronometru, termostat de reglare și lumină de control.

  • Motor cu 4 trepte pornind de la 600 de rotații pe minut:
  • 1 viteză: lucru tehnic de coafare și uscare
  • a 2-a viteză: lucru tehnic de coafare și uscare normală -
  • a 3-a viteză: uscare rapidă -
  • a 4-a viteză: uscare ultra-rapidă. Uscare ultra rapidă permisă de fluxul mare de aer distribuit uniform.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.