Climazon TTX5000 Digital   Ceriotti
Climazon TTX5000 Digital   Ceriotti
Climazon TTX5000 Digital   Ceriotti
Climazon TTX5000 Digital   Ceriotti

Climazon TTX5000 Electronic - Ceriotti

23262

Acest climazon reprezinta un progres real pentru coafor. Are un design rafinat dat de culoarea alb perlat si retele de aerare inovatoare ce permit un control mai precis in timpul tratamentelor. Climazonul TTX5000 include : un ecran LCD de 6 inch cu touch - screen.

Suna la 0729.005.777 pentru oferta de pret!

Produs disponibil prin Pre-comanda!

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Acest climazon reprezinta un progres real pentru coafor. Are un design rafinat dat de culoarea alb perlat si retele de aerare inovatoare ce permit un control mai precis in timpul tratamentelor. Climazonul C5000 include : un ecran LCD de 6 inch cu touch - screen, cu o pictograma de meniu disponibila in mai multe limbi, " prietenoasa" si inovatoare. Cuprinde 11  programe pre- setate, cu posibilitatea de schimbare a parametrilor (timp , temperatura si ventilatie), in orice moment si salvarea lor in programe personalizate.

Cuprinde:

• Manual de utilizare .

• Pornire si oprire pentru fiecare tip de tratament .

• Cinci viteze de suflare .

• Lampa generatoare de ozon datorita careia se obtine o mai mare eficacitate in timpul  tratamentelor, precum si un efect de sterilizare a pielii si o reducere a timpului de utilizare.

Ofera:

• Confort maxim pentru persoana care il utilizeaza.

• Fiabilitate maxima, siguranta si rezultat garantate.

• Este prima si, posibil, singura care incorporeaza mp3 player si portal de intrare USB pentru a conecta muzica preferata cu medii de stocare externe.

Recomandat pentru:  Suvite, Decolorare, Colorare, Sustinere sau Uscare

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.