Climazon MX3700  Ceriotti
Climazon MX3700  Ceriotti
Climazon MX3700  Ceriotti
Climazon MX3700  Ceriotti
Climazon MX3700  Ceriotti
Climazon MX3700  Ceriotti

Climazon Mx3700 Electronic Turbo - Ceriotti

23132

Ultimul nascut in laboratoarele Ceriotti, noul MX3700 este un climazon capabil sa raspunda la nevoile stilistului si sa ofere rezultate extrem de precise in jumatate din timpul normal. Acesta este echipat cu cronometru, control electronic al radiatiei de energie si de ventilatie.

Suna la 0722.656.381 pentru oferta de pret!

Produs disponibil prin Pre-comanda!

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Ultimul nascut in laboratoarele Ceriotti, noul MX3700 este un climazon capabil sa raspunda la nevoile stilistului si sa ofere rezultate extrem de precise in jumatate din timpul normal. Acesta este echipat cu cronometru, control electronic al radiatiei de energie si de ventilatie, iar ventilatia  este furnizata de 5 ventilatoare foarte puternice. Butoanele plasate pe partea de sus a dispozitivului permit in mod independent oprirea sau pornirea lampilor cu infrarosu.

Pretul afisat este doar pentru Climazon.

Optional contra cost se adauga la pret si suportul aparatului

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.