Game Bruno Vassari:

AHA

Anti-Stress

Aqua Genomics

Bioceuticals

Kianty

Lab Division

Lab Radiance

Lab Biotics

Skin Comfort

Sun Defense

The Basics

White Solutions

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Despre Bruno Vassari

Bruno Vassari a fost fondat in anul 1984 de catre un grup de profesionisti din lumea cosmeticelor, marketingului si a afacerilor, care au decis sa creeze un nou brand de produse cosmetice pentru piata profesionala.

Din acest motiv, au fost inspirati de clasicii italieni si, printre ei, de Giorgio Vasari, un mare pictor, sculptor si arhitect popular din secolul al XVI-lea. La fel ca si acesta, profesionistii au dorit sa se rupa de trecut si sa inceapa o noua era a produselor de pe piata profesionala a infrumusetarii.

Asa s-a nascut brandul si si-a stabilit sediul central in Barcelona, Spania. 

In urmatorii ani brandul a crescut pana a devenit ceea ce cunoastem astazi: BRUNO VASSARI.

Bruno Vassari in Romania

Bruno Vassari, brand de cosmetice profesionale de top cu ingrediente atent selectionate destinate tratamentelor faciale si corporale, este prezent pe piata de infrumusetare inca din anul 2006 atunci cand fondatorii Beauty One l-au descoperit si au decis sa il introduca in lanturi de saloane, centre SPA si centre estetice datorita rezultatelor uimitoare pe care produsele le ofera. 

Liniile de produse sunt concepute pentru tratarea eficienta a problemelor dermato-cosmetice oferind rezultate vizibile inca de la prima utilizare.

Mai mult, Bruno Vassari este castigatorul premiului “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale din Romania” in cadrul Congresului Anti-aging din anul 2017, nominalizat in cadrul Termalia Awards din 2019 pentru “Best SPA product” si declarat de presa din Romania “Cel mai popular brand de cosmetice profesionale”.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.