PRODUSE INSTITUTE BCN:

Fiole mezoterapie

Cocktail-uri mezoterapie

Cocktail-uri avansate pentru mezoterapie

PRODUSE CONEXE

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Despre INSTITUTE BCN

Institute BCN este brandul cu cea mai vasta gama de concentrate active profesionale pentru mezoterapie.

Produsele Institute BCN sunt testate clinic, avand la baza multi ani de cercetari, testari si imbunatatiri continue. Tratamentele sunt complet non-invazive, nedureroase, fara efecte adverse si cu rezultate instante.

Fiecare concentrat poate fi mixat cu un alt produs, chiar si din game diferite, oferind posibilitatea de a crea pacientului un tratament personalizat in functie de problemele pe care doreste sa le rezolve, atat la nivel corporal, cat si facial.

Tratamente INSTITUTE BCN

Concentratele active BCN pot trata astfel: semne ale imbatranirii, grasime localizata, pete pigmentare, caderea parului, celulita, vergeturi si acnee.

Utilizate impreuna cu echipamentele de mezoterapie virtuala, mesopen si aparate de oxigenare, precum si injectarea directa, produsele ofera rezultate uimitoare si de lunga durata.

Metode de aplicare: Microneedling sau Micromezoterapie • Mezoterapie virtuala • Oxigenoterapie

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.