Produse label.m:

Therapy Rejuvenating

Label.Men

Create

Complete

Curl Define

ANTI-FRIZZ

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Despre LABEL.M

label.m, singurul brand profesional al TONI&GUY a fost creat de Toni Mascolo si Sacha Mascolo-Tarbuck impreuna cu hairstilistii profesionisti ai Academiei Toni&Guy din Londra.

Anii de experienta in dezvoltarea de produse, colaborarea cu echipa artistica TONI&GUY, au dus la patentarea de noi tehnici si inovatii, care incorporeaza ultimele tendinte in hairstylingul profesional si in ingrijirea si repararea parului.

Brand Profesional - LABEL.M

Produsele profesionale pentru ingrijirea parului label.m au misiunea de a inspira si incuraja creativitatea si individualitatea stilistilor profesionisti si ofera calitate, inovatie si ingrediente active naturale ce asigura sanatatea parului si a scalpului.

Sponsor Oficial al London Fashion Week, label.m reuseste sa impuna tendinte in industria hairstylingului si sa transpuna trendurile de pe podium in stiluri accesibile tuturor.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.