Game si produse MOOD:

Gama Intense Repair

Gama Color Protect

Derma Balance Shampoo

Gama Daily Care

Linia Silver Specific

Linia MOOD Anti Hair Loss

Linia de Styling

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Produse MOOD

Gama Intense Repair este ideală pentru părul uscat și deteriorat și conține șampon, mască și ulei reparator. Datorită extractului de merișoare, aceasta oferă reparare intensă, hrănire, hidratare în profunzime și întărire a firului de păr.

Gama Color Protect este destinată părului vopsit, decolorat sau tratat chimic și este formată din șampon, balsam și serum protector. Produsele sunt formulate cu extract de rodie, având un efect anti-oxidant ce ajută la protejarea și prelungirea duratei culorii.

Derma Balance Shampoo este un șampon purificator ideal pentru scalpul gras sau cu mătreață ce are proprietăți anti-oxidante și ajută la reglarea excesului de sebum.

Gama Daily Care este formată din produse destinate îngrijirii zilnice a părului fin, fragil și fără vitalitate, care, datorită ingredientelor active consolidează și hidratează în profunzime firul de păr.

Linia Silver Specific sunt ideale pentru neutralizarea tonurilor galbene din părul vopsit sau decolorat.

Linia MOOD Anti Hair Loss este concepută pentru părul subțire, fragil și conține produse ce combat căderea părului. Șamponul este îmbogățit cu ingrediente active ce cresc sinteza de cheratină iar loțiunea-tratament are la bază un complex inovator ce favorizează diviziunea celulelor stem și sporește cantitatea de păr în faza de creștere.

Linia de Styling acoperă toate nevoile de coafare ale părului, de la modelare până la fixare și stilizare pentru a obține o coafură impecabilă cu rezistență de lungă durată.

MOOD oferă o linie completă de produse pentru vopsirea, decolorarea și protejarea culorii părului, de la pudră decolorantă, activatori și oxidanți până la vopsea permanentă. Gama Color Cream are 90 de culori vii și intense, de la nuanțe naturale până la culori vibrante, fashion.

Despre MOOD

Un păr frumos este un păr sănătos ce are nevoie de atenție deosebită și de o îngrijire personalizată. MOOD oferă o gamă extinsă de produse pentru o îngrijire completă a părului, de la produse pentru haircare (șampon, balsam, mască), la cele de stilizare și coafare (gel, ceară, fixativ, serum), până la vopsea permanentă.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.