Echipamente Top Medical Beauty Devices

GoSlim

CryoMed Evo

Liposculpt 2

Triomed ICE

EcoLaser Trio

EcoLaser 2

EcoPlus 2

Facelift +

Eppilya

Hydralux

LaserGo

Oxygenera PRO

XSculpt

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Top Medical Beauty Devices

Sub umbrela Topmedical Beauty Devices se regasesc o diversitate de echipamente estetico-medicale pentru tratamentele faciale anti-aging, impotriva diverselor afectiuni ale pielii, pana la tratamente corporale de slabit, fermitate, reducerea celulitei si vergeturilor, cat si de epilare definitiva.

Echipamentele detin tehnologii precum criolipoliza, presoterapia, mezoterapia virtuala, vacuum, lipolaser, laser dioda, SHR, IPL si multe altele, cuprinzand aproape toate tratamentele de infrumusetare din domeniul de beauty.

Printre cele mai cunoscute si mai cautate echipamente sunt FaceLift PRO, Oxygenera, Messopen, Ecolaser, Ecoplus si Cryomed.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.