Game PEVONIA:

Fondamentale

Lavandou

Lumafirm Lift & Glow

Micro-retinol

Power Repai

Purilys / Clarifyl

Radiance

Rose – Rs2

Sevactive

Soleil

Steam Cells

Yeux

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Despre Pevonia

Pevonia considera ca cel mai puternic ingredient pentru ingrijirea pielii provine din cea mai sigura sursa – NATURA. De mai bine de trei decenii, Pevonia utilizeaza procese extrem de durabile in conformitate cu pozitia companiei in ceea ce priveste conservarea mediului, testeaza DOAR pe oameni si a fost lider in furnizarea de solutii naturale pentru ingrijirea pielii de catre cele mai bune SPA-uri si esteticieni.

Pevonia continua sa fie lider, oferind solutii multiculturale remarcabile in aproape 130 de tari, restaurand, intinerind si revitalizand cel mai mare si mai vizbil organ al omului.. pielea!

Pevonia a fost eco inainte de a fi la moda, lansandu-se in 1991 in Daytona Beach, Florida, SUA cu formule fara cruzime (care nu sunt testate pe animale) si ambalaje reciclabile post-consum.

Incorporeaza ingrediente fito-organice si naturale extrase delicat pentru a putea crea produse prietenoase cu pamantul si pielea, care sunt aprobate de mama natura. Protejarea pamantului si mentinerea unei afinitati cu natura si resursele sale pretioase este o parte integranta a filozofiei Pevonia.

Pevonia este membru al Asociatiei de Comert Organic si detine un premiu CTN pentru excelenta ecologica. Practicile ecologice Pevonia includ aprovizionarea verde avansata si tehnologii de ultima generatie pentru a produce formule naturale in cele mai durabile moduri.

Selectarea ingredientelor brute din surse regenerabile de pamant este realizata fara impact asupra mediului si procesata in combinatie cu metode naturale de biotehnologie. In plus, apa purificata garanteaza ca produsele Pevonia sunt sigure pentru mediu, deoarece sunt complet biodegradabile si distribuite in ambalaje reciclabile. 

Mai mult, Pevonia sprijina reducerea amprentei de carbon prin colaborarea cu organizatii de selectare si executare a masurilor la nivelul intregii companii, cum ar fi minimizarea tiparirii hartiei, reciclarea deseurilor, plantarea copacilor, economisirea energiei si multe altele.

Pevonia se angajeaza sa puna in aplicare in permanenta practicile ecologice contribuind la educarea si constientizarea omenirii pentru un pamant mai verde.

Fiind un brand cu multe premii castigate in palmares, Pevonia este ravnita de celebritati si influenceri din domeniul infrumusetarii si wellness si, este adesea prezentata in presa de top din intreaga lume, laudand solutiile naturale propuse pentru rezultate remarcabile instant si pe termen lung oferite.

Produse si solutii Pevonia

Pevonia foloseste biotehnologia verde in formulele sale. Substantele active realizate din uleiuri, alge sau vitamine prietenoase pielii, se conecteaza fara efort cu aceasta. Micro-moleculele asigura absorbtia absoluta a produsului, astfel incat nu exista risipa – doar rezultate.

Un sistem de uscare prin congelare, cu mai multe camere, elimina umezeala si pastreaza in mod natural ingredientele. Moleculele extrase, hranesc celulele pielii cu nutrientii de care au nevoie.

Imagineaza-ti: natural, pamantesc si curat. Unt de Shea recoltat manual, extract de propolis vindecator provenit din stupii din Muntii Jura, alge marine din Franta recoltate si apoi uscate in mod natural pe rocile oceanului, celule stem din plante provenite din surse durabile (radacina de argan). Toate ingredientele utilizate in formulele produselor Pevonia, sunt naturale, atent selectionate si incorporate cu grija. 

Provocarea Pevonia este de a oferi produse curate, naturale, sanatoase, realizate in mod durabil, pentru a crea adevarate schimbari in interiorul pielii si pentru a produce rezultate vizbile. Ofera adevarate aventuri SPA, unice si memorabile prin incorporarea tehnicilor clasice si moderne europene in formule inovatoare.

Produsele sunt fabricate in SUA dar ingredientele sunt selectionate din patrimoniul si mostenirea europeana. Pevonia se ocupa de ingrijirea pielii asa cum intentioneaza natura. Brandul este pe deplin angajat sa promoveze sanatatea generala a pielii, corpului si spiritului prin gamele sale cuprinzatoare de tratamente profesionale si produse de ingrijire la domiciliu. 

Educatia este cheia! Esenta succesului Pevonia consta in educatie, iar programele de asistenta personalizate, premiate, depasesc cu mult competitia. Fiecare program de formare este conceput special pentru a avansa abilitatile echipei, pentru a creste satisfactia/recenziile clientilor si pentru a genera venituri. In calitate de lider in domeniul educatiei, sanatatii si frumusetii, Pevonia a stabilit standardul in SPA-ul wellness deschizand drumul unor produse inovatoare pentru ingrijirea pielii SPA, precum si a echipamentelor moderne pentru bunastarea fetei si a corpului.

Solutiile naturale de ingrijire a pielii si terapiile SPA sunt oferite atat femeilor cat si barbatilor, pre-adolescentilor si adolescentilor.

Pevonia incurajeaza oamenii de pretutindeni sa-si acorde timp pentru a trai echilibrat, sa daruiasca celor din jur si sa observe rezultatele obtinute prin intinerirea sinelui. Pevonia considera ca toata lumea poate trai frumos cu o perspectiva wellness si o piele stralucitoare, frumoasa si sanatoasa.

De 25 de ani, Pevonia are un succes global prin recordurile dovedite, fiind primul brand SPA profesional oferit in SPA-urile de elita din intreaga lume.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.