Brand ELGON:

Color Care

Luminoil

Argan

Sublimia

Density

Refibra

Primaria

Tonalight

Moda&Styling

Imagea

Upgray Gel

I-Care

I-Light

Afixx

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Despre ELGON

ELGON, brand profesional pentru ingrijirea parului cu o traditie de peste 50 de ani, originar din Italia ce detine o gama variata de produse si tratamente profesionale prin care hairstilistii pot atinge perfectiunea in colorarea, ingrijirea si stilizarea parului.

Distribuit in peste 70 de tari, inclusiv America si America de Sud, misiunea ELGON este de a oferi intotdeauna produse inovatoare. Mai mult, ELGON sprijina pasiunea si creativitatea coaforilor din intreaga lume inca din anul 1970.

Promisiunea ELGON este de a oferi inspiratie si inovatie cu produse fabricate in Italia si servicii profesionale personalizate.

Misiune ELGON

Pentru un artist, libertatea este un loc in suflet, un loc in care nu exista limite ale creatiei artistice. Pentru un hairstylist, libertatea inseamna sa te simti increzator in munca ta, sa indraznesti sa fii indraznet si sa mergi mereu cu acel pas mai departe in cautarea frumusetii.

Misiunea ELGON este de a sprijini dezvoltarea oferind experiente educationale personalizate si imbunatatind unicitatea fiecarui individ.

Toate produsele ELGON sunt formulate cu ingrediente atent selectionate, precum acid hialuronic, keratina vegetala, extract de goji, extract de ceai rosu, oferind astfel o ingrijire unica pentru orice tip de par.

ELGON detine o gama variata de produse si tratamente profesionale pentru colorarea si ingrijirea parului.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.