Brand BEAUTY ONE:

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai nevoie de ajutor sau informaţii cu privire la brandurile sau produsele distribuite de Beauty One, ne poti contacta oricand, cu incredere!

Despre Beauty One Medical Division

Beauty One se afla in industria de infrumusetare inca din anul 2006 cand a deschis portile catre un mod inovator de a privi distributia de produse, aparatura si mobilier pentru saloane. Beauty One echipeaza in intregime centrele de infrumusetare oferind acces la branduri de prestigiu international. In portofoliu, puteti regasi o gama variata de produse cosmetice, de machiaj, pentru colorare, styling si ingrijirea parului, echipamente estetico-medicale de ultima generatie, mobilier, accesorii si consumabile pentru saloane, centre SPA si centre estetice.

Divizia BEAUTY detine in portofoliu branduri profesionale in continua expansiune ce ofera utilizatorilor rezultate pe masura asteptarilor. In acest domeniu in permanenta miscare, succesul brandurilor si al produselor consta in inovarea continua si in produse de inalte calitate.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.