DESPRE NOI

Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania

Cosmetice profesionale de ingrijire faciala si corporala

Portofoliu complet de branduri profesionale in continua expansiune ce ofera utilizatorilor rezultate pe masura asteptarilor. In acest domeniu in permanenta miscare, succesul brandurilor si al produselor consta in inovarea continua si in produse de inalte calitate.

Make-up
profesional

Brand unic de cosmetice profesionale polonez, Paese Cosmetics, creeaza produse pentru machiaj si ingrijirea pielii, cu o calitate exceptionala care corespund trendurilor actuale de machiaj si lucreaza indeaproape cu institutii ce dezvolta formulele inovatoare ale produselor.

Produse profesionale de ingrijire
a parului si hairstyling

Linia de hairstyling profesional ofera o gama variata de produse de coafura destinate uzului in salon, astfel incat sa ofere profesionistilor din domeniu un suport calitativ si extins, in toate aspectele acestui domeniu.

Divizia
Medicala

Divizia medicala distribuie pe piata din Romania branduri profesionale dedicate nevoilor estetico-medicale si medicale la cele mai inalte standarde.

Mobilier si dotari pentru coafor si salon de infrumusetare

Beauty One este unul dintre cei mai mari distribuitori de mobilier pentru centrele de infrumusetare din tara. Orice element de dotari saloane va doriti, il veti gasi in catalogul nostru, alaturi de o oferta imbatabila.

Echipamente estetice
profesionale

Echipamente profesionale de ultima generatie pentru centre estetice si medicale ,saloanele de infrumusetare si Spa, pentru slabire si remodelare corporala, epilare definitiva, tonifiere musculara, terapii faciale.

DESPRE NOI

Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania

Beauty One activează în domeniul esteticii încă din 2006, când a revoluționat modul de distribuție a produselor, aparaturii și mobilierului destinat centrelor estetice. Compania dotează complet centrele de înfrumusețare, oferind acces la branduri de renume internațional. Portofoliul Beauty One include o gamă largă de produse cosmetice și de machiaj, soluții pentru colorarea și îngrijirea părului, echipamente estetico-medicale, mobilier, accesorii și consumabile necesare centrelor estetice și SPA-urilor.

De-a lungul anilor, Beauty One și-a consolidat poziția pe piață, devenind unul dintre distribuitorii de top din sectorul profesional, cu clienți activi pe întreg teritoriul României. Compania este recunoscută pentru promovarea unor mărci de prestigiu în industria de frumusețe și pentru oferirea de servicii de distribuție de înaltă calitate, educație continuă și un serviciu excepțional pentru clienți.

Un aspect central al strategiei Beauty One este accentul pus pe educație și formare. Organizarea de seminarii, cursuri și evenimente, contribuind la formarea profesională continuă a specialiștilor din domeniu. Programul „Beauty One Esthetic Expert” este unul dintre cele mai valoroase și longevive programe de formare din industrie. Programul include seminarii și traininguri de specializare, acoperind tehnici avansate de estetică, consultanță și vânzări, concepute pentru a maximiza loialitatea clienților și profiturile partenerilor.

Beauty One Bucuresti

De asemenea, colaborăm de 10 ani cu Dr. Manuela Ravescu

Dr. Manuela Ravescu, un medic care crede în frumusețea individuală și se străduiește să lase în urmă pacienți fericiți și mulțumiți. Din acest motiv, consideră că nu doar pentru specializarea sa, ci pentru toate specializările medicale trebuie să primeze binele pacienților.

Sediul nostru este situat în centrul orașului București, în apropiere de Palatul Parlamentului. În 2022, am deschis două noi showroom-uri și centre de formare în Brașov (România) și Sofia (Bulgaria).

Beauty One participă regulat la cele mai mari târguri de frumusețe, cum ar fi Romexpo în România și Beauty Woman sau Arena of Beauty în Bulgaria. Aceste evenimente oferă oportunități valoroase pentru expunerea mărcilor și pentru stabilirea de noi parteneriate.

Piața din Bulgaria a fost, de asemenea, un punct pentru expansiunea Beauty One, cu un showroom în centrul Sofiei și un portofoliu diversificat de mărci distribuite în țară. Aceasta demonstrează capacitatea companiei de a se adapta și de a răspunde nevoilor piețelor internaționale.

Astfel, Beauty One nu este doar un distribuitor de top, ci și un partener de încredere în dezvoltarea profesională și succesul în industria de frumusețe. Prin inovație, educație și un angajament neclintit pentru excelență, Beauty One continuă să modeleze viitorul esteticii profesionale în România și dincolo de granițele ei.

Beauty One Brasov

Beauty One Bulgaria

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.