DESPRE NOI

Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania

Cosmetice profesionale de ingrijire faciala si corporala

Portofoliu complet de branduri profesionale in continua expansiune ce ofera utilizatorilor rezultate pe masura asteptarilor. In acest domeniu in permanenta miscare, succesul brandurilor si al produselor consta in inovarea continua si in produse de inalte calitate.

Make-up
profesional

Brand unic de cosmetice profesionale polonez, Paese Cosmetics, creeaza produse pentru machiaj si ingrijirea pielii, cu o calitate exceptionala care corespund trendurilor actuale de machiaj si lucreaza indeaproape cu institutii ce dezvolta formulele inovatoare ale produselor.

Produse profesionale de ingrijire
a parului si hairstyling

Linia de hairstyling profesional ofera o gama variata de produse de coafura destinate uzului in salon, astfel incat sa ofere profesionistilor din domeniu un suport calitativ si extins, in toate aspectele acestui domeniu.

Divizia
Medicala

Divizia medicala distribuie pe piata din Romania branduri profesionale dedicate nevoilor estetico-medicale si medicale la cele mai inalte standarde.

Mobilier si dotari pentru coafor si salon de infrumusetare

Beauty One este unul dintre cei mai mari distribuitori de mobilier pentru centrele de infrumusetare din tara. Orice element de dotari saloane va doriti, il veti gasi in catalogul nostru, alaturi de o oferta imbatabila.

Echipamente estetice
profesionale

Echipamente profesionale de ultima generatie pentru centre estetice si medicale ,saloanele de infrumusetare si Spa, pentru slabire si remodelare corporala, epilare definitiva, tonifiere musculara, terapii faciale.

DESPRE NOI

Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania

Beauty One, este lider in industria de infrumusetare inca din anul 2006, cand a deschis portile catre un mod inovator de a privi distributia de produse, aparatura și mobilier pentru saloane.

Beauty One va pune la dispozitie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru centrul vostru de infrumusetare, fie ca acesta este in faza de proiect sau in plina dezvoltare: de la aparatura performanta, mobilier, pana la produse cosmetice exclusiviste si de cea mai buna calitate.

In portofoliu, puteti regasi o gama variata de produse cosmetice, de machiaj, pentru colorare, styling si ingrijirea parului, echipamente estetico-medicale de ultima generatie, mobilier, accesorii si consumabile pentru saloane, centre SPA si centre estetice.

Beauty One Bucuresti

Beauty One Bulgaria

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.