Schimbă-ți cariera cu Beauty One

Reprezentant Vanzari

Domeniul profesional estetic este unul dintre cele mai dinamice si mai provocatoare domenii de activitate, avand o dezvoltarea foarte rapida in ultimii ani.

Beauty One este unul dintre liderii acestui domeniu si cautam sa extindem echipa noastra cu profesionisti care isi doresc sa ajunga lideri.

Reprezentatul de vanzari va avea ca responsabilitati principale: vanzarea produselor cosmetice si aparatura, din portofoliu BeautyOne in cadrul zonei alocate, mentinerea relatiei cu clientii existenti si dezvoltarea portofoliului de clienti.

Cunostinte necesare:

√ Sa iti placa sa vorbesti si sa comunici cu lejeritate cu ceilalti;

√ Sa fii orientat catre client si atent la detalii;

√ Sa iti doresti sa inveti permanent lucruri noi;

Calități personale:

√ Sa ai spirit de echipa;

√ Sa ai abilitatea de a negocia si de a convinge;

√ Sa privesti fiecare proiect ca pe o oportunitate de dezvoltare.

Constituie un avantaj:

√ Experiență anterioară într-o poziție similară.

Experienta anterioara in vanzare la telefon este un atuu important in decizia angajarii.

Descrierea jobului:

Printre responsabilitatile postului precizam:

- cunoasterea produselor din portofoliu

- reprezentantul de vanzari prezinta si promoveaza direct produsele si oferta de servicii catre clientii potentiali si catre clientii existenti.

- prospecteaza in permanenta piata pentru a identifica clienti noi si pentru a creste vanzarile in zona alocata;

- va cauta permanent clienti noi in zona si va purta negocieri cu acestia;

- mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora.

- se va asigura de derularea corespunzatoare a procesului de vanzare;

- preia comenzile clientilor si le transmite la sediu, pentru a fi procesate

- urmareste incasarea comenzilor si face propuneri pentru acordarea de eventuale discounturi sau termene de plata pentru clientii fideli.

- intocmeste rapoarte zilnice in ce priveste activitatea desfasurata.

Programul zilnic este de luni pana vineri. Weekend-urile sunt libere insa in cazuri exceptionale, cunoscute cu mult timp inainte (evenimente speciale, targuri de beauty, oferte speciale pentru clienti) se lucreaza.

Reprezentantul de vanzari va face parte din echipa unui coordonator de vanzari care va oferi suportul pentru integrarea rapida in echipa si preluarea cu succes a zonei alocate.

Beneficii:

• Pachet salarial competitiv (salariu fix, comision, bonusuri în funcţie de atingerea targetelor) corelat procentual cu volumul vanzarilor efectuate.

• Se asigura training pentru cunoasterea produselor din portofoliu

• Se asigura masina de servici si smartphone

• Instrumente de lucru performante;

• Oportunitate de a lucra într-un mediu orientat spre excelenţă;

• Şansa de a beneficia de pregătire în domeniul vânzărilor

• Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa ambitioasa aflata intr-o continua expansiune

• Susţinere în construirea unei cariere de succes.

Aplica pentru Job

Te așteptăm în echipa noastră în care vei putea să-ți afirmi talentul și imaginația. Ne plac lucrurile frumoase și de calitate și, împreună cu tine, vrem să oferim clienților BeautyOne încredere, profesionalism și inovatie.

Cine suntem și ce ne propunem:

Excelența Beauty One de peste 17 ani în domeniul frumuseții și-a spus cuvântul cu fiecare premiu câștigat, client mulțumit revenit la noi și feedback pozitiv primit.

Acest lucru nu ne-a făcut decât să ne dorim să ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, Medical Division aparând ca o extensie a succesului de care ne-am bucurat de-a lungul timpului.

Prin Medical Division ne propunem să contribuim în domeniul estetico-medical cu produse exclusive de cea mai bună calitate, care oferă cele mai bune soluții pentru afectiunile pielii și problemele estetice cu care se confrunta pacienții.

Nu ezita să te alături echipei noastre și să te bucuri de oportunitățile de creștere profesională și dezvoltare oferite de Beauty One! Aplică acum pentru poziția de Reprezentant Vanzari.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.