NEW LOOK WITH LABEL.M

Descopera noul look al produselor LABEL.M cu ambalaje moderne si elegante si formulele imbunatatite cu ingrediente premium, create special pentru a satisface nevoile părului tău.

Fie că părul tău este subțire, gros, creț sau drept, vei găsi produsele perfecte pentru ingrijirea lui. Încerca-le și te vei îndrăgosti de ele!

Healthy Hair & Scalp

Protejeaza fibra capilara si curata in profunzime scalpul, in timp ce ofera rezistenta firului de par pentru un aspect mai sanatos.

Colour Care

Păstrează și menține culoarea pentru părul vopsit și blond, impiedicand decolorarea si deterioarea, pentru o vitalitate de lungă durată a culorii și un păr strălucitor, cu aspect sănătos.

Curl cotrol & Smooth

Produse create pentru hidratarea si intretinerea parului cret si predispus la electrizare. Ofera rezistenta si previne electrizarea si ruperea firelor de par, lasand parul mult mai sanatos si stralucitor.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.