THE GOLD BEAUTY RITUAL

FOR FACE & BODY

Familia Manetti din Florența, Italia, este una dintre cele mai vechi și respectate familii producătoare și distribuitoare de foițe de aur, din lume. Cu un istoric de peste 400 de ani, compania a dezvoltat tehnici și instrumente unice pentru a produce foițe de aur de înaltă calitate, care sunt utilizate în cosmetice, artă, arhitectură și gastronomie.

În prezent compania condusă de familia Manetti - Giusto Manetti Battiloro, este o marcă recunoscută global pentru excelența și inovația în producția de foițe de aur.

Linia PROFESIONALĂ

Linia profesionala Beauty Gold este special creată pentru profesioniștii din industria frumuseții. Gama de produse cosmetice din aur de 24KT și argint pur permite centrelor estetice să ofere clienților lor servicii premium cu tratamente absolut exclusiviste.

GOLD & SILVER LEAVES

Beauty Leaves sunt realizate 100% din aur sau argint pentru uz cosmetic, fiind un produs complet natural, realizat fără utilizarea de cupru. Pentru aprilcarea pe piele, este nevoie întotdeauna de utilizarea unei creme ca bază.

Concepute pentru utilizarea profesională în centre estetice și centre SPA, foițele de aur și argint cosmetic sunt perfecte pentru tratamente premium.

Foițele de aur și argint sunt produse în Italia.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.