Te asteptam la Congresul Hairstylistilor, organizat de Beauty One, alaturi de 7 traineri specializati in corectii de culoare, balayage, tehnica volumelor, bridal make-ul, coafuri si tratamente pentru ingrijirea profesionala a parului

Curs sustinut de Daniel si Alex, prin care se vor acoperi toate tehnicile de balayage, baby lights, ombre si nuantare dupa balayage.

Curs sustinut de Alexandra & Laurentiu, prin care se vor prezenta tehnici de corectare a culorii, obtinerea blondului perfect si a culorilor uniforme.

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, Raluca va prezenta cele mai populare tipuri de machiaj de Mireasa si de Seara.

Curs sustinut de Sorina & Gina, prin care se vor prezenta tehnici de coafuri speciale, tehnica volumelor si tratamente de reconstructie a firului de par.

Formular inscriere:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.