Programe de Finanțare

Oportunități de dezvoltare ÎN 2024

CENTRE ESTETICE, CLINICI și SALOANE DE ÎNFRUMUSEȚARE

Anul 2024 vine cu oportunități extraordinare pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră în domeniul estetic. Beauty One, a ajutat in ultimii 7 ani peste 500 de antreprenori sa isi deschida sau sa isi extinda afacerile in domeniul infrumusetarii utilizand fonduri europene nerambursabile. Si in acest, la Beauty One, ne dedicăm succesului partenerilor noștri și, în acest sens, suntem încântați să vă anunțăm ca oferim suportul complet pentru accesarea unor programe de finanțare din fonduri europene pentru centre estetice, clinici și saloane de înfrumusețare.

Oportunități de Finanțare pentru dezvoltare afacerii dumneavoastră

Înțelegem provocările și nevoile specifice industriei de beauty și wellness. Prin urmare, vă oferim suportul complet pentru accesarea  de fonduri europene nerambursabile în valoare de până la 200.000 de euro. Această oportunitate reprezintă cheia pentru extinderea și modernizarea afacerii dumneavoastră.  Beauty One vă poate ajuta să cuprindeți în poriectele de dezvoltare:

  • Echipamente Estetice Avansate: Pentru îmbunătățirea calității serviciilor cu tehnologie de ultimă oră.
  • Cosmetice Profesionale si Spa: Pentru exitinderea gamei de tratamente oferite clienților.
  • Mobilier Modern: Pentru renovarea și extinderea spațiul centrului estetic / clinicii.
  • Produse de Haircare, haircoloring si hairstyling: pentru diversificarea ofertei de servicii, pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților.
  • Produse de Makeup: Extindeți serviciile oferite în centrul dvs. estetic.
  • Suport Complet și Consultanță Personalizată
  • Educatie si perfectionare:  Trining dedicat si programe de perfectionare pentru tehnicienii din centru estetic

Suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas! Echipa noastră de experți vă va oferi suport complet și consultanță personalizată realizată de partenerii noștri pentru accesarea fondurilor. De la identificarea nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră, până la completarea și depunerea documentației, vă asigurăm că procesul va simplu și eficient.

Obtineti ACUM fondurile:

Programele de finanțare sunt ACUM deschise și vă invităm să profitați de această ocazie unică. Fie că doriți să extindeți afacerea existentă sau să începeți un nou capitol în industria de beauty, fondurile nerambursabile vă pot ajuta să transformați viziunea în realitate.

Pentru mai multe detalii și pentru a începe procesul de aplicare, vă rugăm să completati formularul  apasand pe butonul de mai jos. Echipa Beauty One este aici pentru a vă susține în atingerea obiectivelor de dezvoltare și succes.

Regiune Sud Muntenia, microîntreprinderile și întreprinderile mici non agricole din mediul rural și din mediul urban , inclusiv din satele aparținătoare, Judetele: Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman

Valoarea minimă a finanțării nerambursabile: 50.000 euro

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile: 2 00.000 euro

 

Regiunea Sud-Vest Oltenia  IMM-uri din mediul rural si urban (inclusiv din satele aparținătoare acestora) respectiv :Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt si Vâlcea, mediul rural si urban

Valoarea minimă a finanțării nerambursabile: 200.000 euro

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile: 1.500.000 euro

 

Regiune Centru  - microîntreprinderile care își desfășoară activitatea in mediul urban, Judetele: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Valoarea minimă a finanțării nerambursabile: 25.000 euro

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile: 200.000 euro

 Beauty One – Partenerul afacerilor de Succes

Completeaza formularul si te contactam noi

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.