Cum se face livrarea?

Dupa ce ati plasat comanda, veti primi un mesaj de confirmare pentru validarea comenzii si puteti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.Livrarea se va face la adresa mentionata de catre dvs, in cazul in care doriti modificarea adresei de facturare, ne puteti lasa un mesaj in acest sens.Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client,sectiunea Comenzile mele In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont,daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda,vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la  0734.197.377 iar colegii nostrii vor face tot posibilul sa iti modifice sau sa anuleze comanda.

Livrarea se face in toata tara prin curier rapid. 

Pentru comenzi cu greutate mai mica de 10 kg sau fara asigurare suplimentara.

Taxa de livrare pentru sume mai mici de 200 lei este 19 lei +tva (24.99 lei), iar pentru sume mai mari este transportul este gratuit.

Pentru comenzi cu greutate mai mare de 10kg sau cu asigurare suplimentara.

Transportul este contra cost si se calculeaza in functie de volumul si greutatea transportului precum si in functie de necesitatea sau nu de a asigura transportul. Contravaloarea transportului va fi comunicata de catre operator telefonic sau pe email clientului.

Transport

In cazul echipamentelor estetico-medicale si a mobilierului transportul se suporta de catre client indiferent de valoarea totala a comezii.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.