COLOR EXPERT

Curs intensiv ce pune accent pe arta colorării și decolorării părului, pe tehnici speciale de obținere a blondului, cât și uniformizarea și neutralizarea culorilor. În cadrul seminarului sunt puse în evidență tehnicile corecte de deschidere prin decolorare sau deschidere din vopsea, cât și detalii despre iluminare, obținerea blondurilor uniforme și acoperirea firelor albe.

VEZI AICI DATELE DISPONBILE

BALAYAGE EXPERT

Curs intensiv ce prezintă tehnici și secrete pentru realizarea unui balayage fără reflexe nedorite. În cadrul seminarului, trainerii oferă detalii importante despre obținerea nuanțelor de blond, cât și despre neutralizarea și uniformizarea culorii. În plus, cursanții dobândesc cunoștințe în crearea de formule de lucru personalizate și alegerea tehnicilor și produselor potrivite pentru crearea unui balayage perfect.

VEZI AICI DATELE DISPONBILE

CAPILLUM-EXPERT MAN

Curs intensiv ce îmbină creativitatea cu tratarea scalpului, pentru învățarea unor tehnici noi de tunsoare, vopsire și îngrijire. Prin intermediul acestui curs, participanții au ocazia să învețe cum să aplice corect tratamentele împotriva căderii părului, sub supravegherea specialiștilor din domeniu, pentru obținerea celor mai bune rezultate. În plus, cursanții au ocazia să afle de la trainerii Beauty One informații despre ultimele tendințe în materie de stil masculin și tunsoare. Demonstrațiile, diganoza și explicațiile specialiștilor vor oferi celor prezenți la curs toate detaliile necesare despre un tratament corect împotriva alopeciei.

...

VEZI AICI DATELE DISPONBILE

CULOARE SI TUNSOARE CREATIVA

Curs intensiv ce pune accent pe dezvoltarea cunoștințelor despre tunsoarea și colorarea creativă, cât și pe noile tendințe din domeniul coaforului. În cadrul seminarului, trainerii Beauty One prezintă tehnici și forme pentru obținerea tunsorilor creative, iar pe partea de colorare pun accent pe tehnici noi de colorare, pigmentare, nuanțare, corecția culorii și acoperirea firelor albe.

VEZI AICI DATELE DISPONBILE

EDITORIAL - COAFURI CREATIVE

Curs intensiv ce pune accent pe arta stilizării părului, în vederea obținerii unor coafuri în tendințe, excentrice și deosebit de creative. În cadrul seminarului, cursanții descoperă tipuri de coafuri inedite, tehnici de realizare a coafurilor moderne pentru evenimente, festivaluri de muzică sau de modă, precum și aprofundarea tehnicilor de stilizare a părului lung.

VEZI AICI DATELE DISPONBILE

COMMERCIAL - COAFURI TEXTURATE

Curs intensiv ce dezvoltă latura creativă a hairstiliștilor prin practică și tehnici în materie de tunsoare, oferite participanților în cadrul unui workshop complet. Din pasiune pentru educație, formatorii Beauty One prezintă cursanților noi viziuni și perspective din domeniul hairstyling-ului și îi ajută să adapteze coafurile în funcție de stil, trenduri, eveniment, context social și tematică.

VEZI AICI DATELE DISPONBILE

HAIR EXPERT

MISIUNE
Urmand modelul programului de succes Esthetic Expert, in anul 2019 a fost conceput HAIR EXPERT, un program dedicat exclusiv partenerilor Beauty One. Din dorinta de a-i ajuta sa se diferentieze de competitori si de a-si duce pasiunea la un nivel care sa ii ajute sa isi dezvolte afacerea, programu are ca scop perfectionarea continua a specialistilor din domeniul coaforului.

MODULE DE BAZA
Filosofia din spatele cursurilor Hair Expert se bazeaza pe dezvoltarea aptitudinilor participantilor in cadrul seminariilor de tunsoare, culoare si styling, imbinand informatiile tehnice cu personalizarea serviciilor in functie de structura firului de par si de tipul scalpului, precum si tratamentele specifice potrivite fiecarui client in parte.

MODULE EXCLUSIVE
Prin intermediul cursurilor de specializare, trainerii Beauty One ofera o pregatire completa in domeniul coaforului ce cuprinde: ingrijirea corecta a parului, creatie - hair design, coafuri speciale, tehnici de colorare clasica si avansata, sisteme de iluminare si suvitare, cursuri de tunsoare, culoare si hairstyling.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.