Kit Luminozitate Pentru Zona Ochilor - Illuminating Eye Contour Pack - Bruno Vassari

Kit Luminozitate Pentru Zona Ochilor - Illuminating Eye Contour Pack - Bruno Vassari

9763

Kit conceput pentru a oferi iluminare, hidratare și decongestionare conturului ochilor. Reduce cearcanele si pungile de sub ochi.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Kit-ul contine: 
RADIANCE PLUS - 10 ml - Concentrat ce ajuta la redobandirea unui ton uniform si luminos al pielii. Activul reduce semnele de oboseala din jurul ochilor,  imbunatateste procesul natural de regenerare si minimizeaza efectele imbatranirii asupra tenului.


HYALURONIC SLEEPING MASK - 30 ml - Masca de noapte leave-on, cu acid hialuronic si polizaharide care ajuta pielea cu aspect tern, obosit sa devina mai catifelata si uniforma. Trateaza si imbunatateste hidratarea pielii din jurul ochilor in timpul noptii.


Indicatii:

Se aplica Radiance Plus pe conturul ochilor, se maseaza pana la absorbtia completa, se continua cu aplicarea Hyaluronic Sleeping Mask.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.