• Nou
Lotiune exfolianta cu acid succinic si acid lactobionic 500ml - Micro-Peel Lotion - Bruno Vassari

Lotiune exfolianta cu acid succinic si acid lactobionic 500ml - Micro-Peel Lotion - Bruno Vassari

2360

Tonic exfoliant cu acid succinic si acid lactobionic. Revitalizeaza si exfoliaza delicat pielea, ii netezeste textura, in timp ce regleaza productia de sebum si purifica.

De asemenea, contine ingrediente active ce accelereaza reinnoirea celulara pentru o piele mai stralucitoare, mai neteda si cu un aspect mai sanatos.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

INGREDIENTELE PRINCIPALE:

- Acid lactobionic (1%) si acid succinic (2%), plus extracte de fructe bogate in vitamine. Ajuta la uniformizarea texturii pielii exfoliind delicat suprafata epidermei, ajuta alte ingrediente din tratament sa patrunda in piele, stimuleaza reinnoirea celulara, are un potential mai scazut de fotosensibilizare (nu elimina fotoprotectia) si are proprietati hidratante si antioxidante.

- Acid succinic: alternativa la acizi, cum ar fi acidul salicilic, reduce grosimea stratului cornos, favorizand astfel patrunderea ingredientelor active), are proprietati antimicrobiene (de exemplu, actioneaza impotriva microorganismelor cum ar fi P.acnes), dar de asemenea are si proprietati antioxidante si energizante. 

500ml

Gama Produse
BV LAB TECH CARE
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.