• Nou
Biomimetic Peptide Cocktail 5x5ml - Bruno Vassari

Biomimetic Peptide Cocktail 5x5ml - Bruno Vassari

2364

Concentrat bogat in ingrediente active cum ar fi compusul EG biomimetic, acid hialuronic, numeroase vitamine si amino acizi ce ajuta la reinnoirea si netezirea pielii, imbunatatind activitatea celulara si metabolismul.

De asemenea, imbunatateste capacitatea de regenerare a pielii, netezeste ridurile si liniile fine si reduce aspectul cicatricilor si a petelor de pigmentare.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

INGREDIENTELE PRINCIPALE:

- Numeroase peptide (Tripeptida-1 Copper, Oligopeptida-11, Decapeptida 4, Acetil Octapeptida-3, printre altele) si factori de crestere.

- Adenozin trifosfat (ATP)

- Glicozaminoglicani

- Acid hialuronic

- Complex de multivitamine: ajuta la intarzierea imbatranirii pielii si consta din acid ascorbic (vitamina C), niacinamida (vitamina B3), piridoxina (vitamina B6), tiamina (vitamina B1), vitamina E, acid folic (vitamina B9). Joaca un rol important in mentinerea aspectului pielii.

5x5ml

Gama Produse
BV LAB TECH CARE
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.