• Nou
Masca faciala decongestionanta 200ml - Instant Cooling Mask - Bruno Vassari

Masca faciala decongestionanta 200ml - Instant Cooling Mask - Bruno Vassari

2366

Masca faciala profesionala formulata special pentru a inlatura orice senzatie de disconfort din piele, datorita efectului sau imediat de racire.

Contine extracte cum ar fi centella asiatica, rhodiola rosea, aloe vera si un acid hialuronic hidrolizat de ultima generatie care accelereaza recuperarea si regenerarea pielii, reduce inflamarea (roseata, disconfort) care apare in urma unor proceduri estetice cum ar fi microneedling-ul.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

INGREDIENTELE PRINCIPALE:

- Acid hialuronic hidrolizat: are o masa moleculara foarte redusa, astfel incat patrunde rapid in piele pentru a repara celulele deteriorate si a proteja pielea impotriva inflamatiei si sensibilitatii.
- Acid hialuronic cu masa moleculara medie: activitate hidratanta.
- Extract de radacina de rhodiola: planta adaptogena, reduce inflamatia neurogena a pielii.
- Extract de aloe vera
- Extract de centella asiatica: proprietati regeneratoare.
- Fucocert®: polizaharid cu masa moleculara mare cu activitate S.M.A.R.T. (Soothing, Moisturizing, Anti-Ageing, Restructuring, Touch/Improvement of softness – Calmare, Hidratare, Antiimbatranire, Restructurare, Atingere/Imbunatatire a texturii). 

200ml

Gama Produse
BV LAB TECH CARE
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.