• Nou
Cryo SOS Cream 5x15ml - Bruno Vassari

Cryo SOS Cream 5x15ml - Bruno Vassari

2367

Crema formulata special pentru regenerarea si refacerea barierei naturale a pielii.

Hidrateaza si restaureaza in profunzime, accelereaza regenerarea celulara si are propietati calamente ce ajuta la atenuarea senzatiei de iritare si disconfort.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

INGREDIENTELE PRINCIPALE:

- Ingredient activ SymGlucan® (5%): ingredient activ de regenerare intensa, hidratanta. Provine din ovaz, folosind o tehnologie brevetata care rafineaza betaglucanul pentru a produce o fractie solubila foarte activa. Protejeaza celulele pielii, stimuleaza cresterea fibroblastelor si sinteza de colagen. Ajuta regenerarea prin stimularea migrarii keratinocitelor in mai putin de 2 zile (studiu in vitro). Imbunatateste regenerare pielii deteriorate (limiteaza TEWL) si calmeaza rapid iritatiile.

- Coolin: extract natural fermentat dintr-o ciuperca din Finlanda. Prin procesul de biofermentare sunt generati metaboliti care actioneaza asupra receptorului TRPV-1, moduland temperatura pielii si furnizand un efect de calmare si racire.

- Panthenol: pro-vitamina B5, un precursor al vitaminei B5 sau acidului pantotenic. Este deseori recomandat persoanelor cu probleme ale pielii cum ar fi eczema fiind usor de tolerat. Hidratant, reparator, accelereaza regenerarea celulara si reduce iritatiile.

- Extract de radacina de rhodiola, extract de centella asiatica, extract de Arnica montana, acetat vitamina E

5x15ml

Gama Produse
BV LAB TECH CARE
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.