• Nou
Kit Solutii Cosmetice - Lab Tech Starter Kit - Bruno Vassari

Kit Solutii Cosmetice - Lab Tech Starter Kit - Bruno Vassari

2368

Kit-ul contine 5 solutii cosmetice pentru tratamente faciale profesionale. In kit regasiti: hyaluronic acid, vitamina C, w-complex, biomimetic cocktail cu peptide, complex cu multivitamine.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Kit-ul contine:

1. Multivitamin Complex + HA
Concentrat recomandat pentru revitalizarea tenului uscat, deshidratat si tern, precum si pentru imbunatatirea elasticitatii pielii si regenerarea acesteia.

2. W-Complex
Concentrat liofilizat formulat cu acid tranexamic, niacinamida si silicon organic pentru tratarea imperfectiunilor pielii cauzate de diferiti factori cum ar fi radiatiile UV sau poluarea.

3. Vitamin C + Glutathione
Concentrat liofilizat formulat cu vitamina C + glutationa indicat pentru tratarea pielii terne si/sau devitalizate, pigmentate si pentru incetinirea procesului de imbatranire al pielii.

4. Biomimetic Peptide Cocktail
Concentrat bogat in ingrediente active cum ar fi compusul EG biomimetic, acid hialuronic, numeroase vitamine si amino acizi ce ajuta la reinnoirea si netezirea pielii, imbunatatind activitatea celulara si metabolismul.

5. Hyaluronic Acid 2% 
Solutie cosmetica formulata cu acid hialuronic 2% care imbunatateste aspectul ridurilor fine si a ridurilor de expresie. Contine o combinatie de hialuronati cu un spectru foarte specific de eficienta, care actioneaza in sinergie cu mecanismele biochimice ale pielii pentru a-i imbunatati pe loc proprietatile.

Gama Produse
BV LAB TECH CARE
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.