24kt Gold Mask - Beauty Gold

24kt Gold Mask - Beauty Gold

2COAM5

Un tratament complet ce oferă strălucire instantă. Masca prețioasă cu aur de 24k, delicată și predefinită este ușor de aplicat și acoperă întreaga suprafață a feței.

Utilizată împreună cu Rich Cream Base, acționează ca o adevărată barieră antioxidantă care facilitează o absorbție completă și rapidă a ingredientelor active pentru un efect de lifting instant.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Foițele de aur 24kt Small Gold Leaves de la Beauty Gold sunt formatul ideal pentru tratamentele cosmetice exclusiviste pe întregul corp, inclusiv pe față și gât. Foarte ușoare și delicate, acestea acționează ca un scut împotriva oxidării cremelor aplicate pe piele.

Pentru un tratament complet, recomandăm utilizarea produsului Beauty Gold doar împreună cu crema Rich Cream Base, o cremă cu ingrediente active anti-îmbătrânire, hrănitoare, anti-rid și hidratante.

Contine:
5 MASTI PENTRU 5 TRATAMENTE

Tip Utilizare Produs
Profesional
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.