O2 Detox Booster -  Concentrat activ pentru oxigenare

Concentrat Activ pentru Oxigenare 30ml - O2 Detox - Bruno Vassari

2332

Concentrat ce optimizeaza protectia naturala a celulelor mecanismului cutanat. Activul are capacitatea de a captura radicalii liberi responsabili pentru alterarile din piele, pentru oxidarea lipidelor cutanate si ajuta la oxigenarea celulelor. Pielea devine purificata si dobandeste un aspect revigorat si luminos.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Mod de aplicare: 

Se incepe prin alegerea celei mai potrivite combinatii de concentrate active pentru tenul tratat. Dupa ce amestecul este realizat, se pune intr-o seringa de dozaj si se utilizeaza in 3 pasi:

1. 1ml cu Glucosyl Hesperidin + Niacinamide Massage Gel.

2. 1,5ml aplicat direct pe piele inainte de masca.

3. 0,5ml impreuna cu crema The True Cream.

 

Mai multe detalii:

Actiuni:

Inositolul mentine echilibrul hidric al pielii impiedicand pierderea apei trans-epidermice. Iimbunatateste hidratare si incetineste aparitia ridurilor si a liniilor de expresie. De asemenea, mentine nivelul corect de oxigen al celulelor imbunatatind astfel elasticitatea.

Fucogelul, este o polizaharida obtinuta din fermentare bacteriana cu putere mare de hidratare ce formeaza un film protector pe suprafata pielii.

Dragosine-Carnosine este o peptida cu actiune antioxidanta ce lupta impotriva radicalilor liberi asigurand protectia corecta a celulelor cutanate impotriva efectelor daunatoare ale radiatiilor solare. De asemenea, stimuleaza sinteza colagenului si imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii.

 

Tip de ten:

Potrivit pentru toate tipurile de ten in special pentru cel cu toxine.

 

Ingrediente:

Inositol, Dragosine-carnosine, Fucogel.

 

Gramaj: 30ml

Gama Produse
BV Lab Division - Boosters Pro
Tip Utilizare Produs
Profesional
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.