Ser Concentrat Oxigenant cu Proteine de Soia 30...

Ser Concentrat Oxigenant cu Proteine de Soia 30 ml - Serum Oxigennat - Bruno Vassari

A0247

Ser concentrat oxigenant ce ofera luminozitate chiar si celui mai tern ten. Contine proteine din soia care cresc consumul de oxigen pentru o alimentare mai buna cu energie a celulelor. Stimuleaza regenerarea celulara ce ajuta la obtinerea unui ten vizbil intinerit, luminos si sanatos. 

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Mod de aplicare: 

Se recomanda aplicarea produsului atat dimineata cat si seara. Se poate utiliza ca un supliment al rutinei de ingrijire a tenului.

 

Mai multe detalii:

Actiuni:

Proteina din soia este un active cu 2 functii principale: sporeste consumul de oxigen si creste energia naturala a celulelor. De asemenea, stimuleaza reinnoirea celulara.

Pentavitinul, datorita compozitiei si structurii, actioneaza ca un agent hidratant puternic cu efect de lunga durata. Prin capacitatea sa de a atrage apa, o retine si impiedica pierederea acesteia.

Glicoproteinele cresc cantitatea de oxigen cuprinse in celule, rezultatul fiind o abilitate mai mare de protectie impotriva influentelor daunatoare ale mediului.

Pentaglicanul are un rol concludent asupra turgorii si tensiunii pielii. Ofera lubrifiere si hidratare la suprafata pielii lasand o senzatie speciala de catifelare si netezire.

 

Tip de ten:

Potrivit pentru toate tipurile de ten, in special pentru cel tern.

 

Ingrediente:  

Proteina din soia, Pentavitin, Glicoproteine, Pentaglican.

 

Gramaj: 30ml

Brand
Bruno Vassari
Sex
Pentru femei
Gama Produse
BV Essential Serum-Collection
Tip Produs Cosmetic
Ser pentru fata
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.