MASTI DE PROTECTIE- SET 50 BUCAT
MASTI DE PROTECTIE- SET 50 BUCAT
MASTI DE PROTECTIE- SET 50 BUCAT
MASTI DE PROTECTIE- SET 50 BUCAT

Masti de Protectie Sigilate Biobase - Set 10 Bucati

Masti de unica folosinta cu o calitate superioara si certificare pentru protectie personala pentru protejarea căilor respiratorii și pentru formarea unei bariere împotriva bacteriilor, microbilor și virușilor. Ambalajul se inchide ermetic si dispune de un sistem pentru resigilare (ZIP LOCK).

Set de 10 bucati 

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Acestea sunt un element important în echipamentul de protecție și au dublu rol: protejează persoana care o poartă de viruși, bacterii sau substanțe periculoase dar și pe cei care vin în contact cu elemente de contaminare.
Măștile au 3 pliuri, sunt neiritante și permit circulația aerului și asigură o respirație normală. Materialul din care sunt confecționate, are proprietăți excelente de rezistență la penetrarea micro-organismelor reprezentând o barieră eficientă de filtrare a mai multor tipuri de impurități.

Măștile se adaptează perfect la forma feței și dispun de un sistem de fixare pe elastic simplu și rapid, garantând o respirație fără efort și protecție mare atât a persoanei care o poartă cât și a celei cu care aceasta vine în contact în timpul procedurilor. Se fixează pe față, peste gură și nas prin extinderea pliurilor iar elasticele laterale se prind în jurul urechilor. Lamela metalică a măștii se apasă până capătă forma punții nazale pentru a micșora spațiul prin care pătrunde aerul nefiltrat

CARACTERISTICI
Certificare medicala: GB/T 32610-2016
Mască de protecție fabricată din: material nețesut, în 3 straturi, hipoalergenic.
Dimensiuni: 17 x 9,5 cm
Compoziție material: 65% material netesut, 35% tesatura topita
Culoare: albastru

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.