Spray Pentru Protectie Termica...

Spray Pentru Protectie Termica 150ml-Heat Protection Mist-Label.M

LFHPS150

Spray pentru protectie termică ce se usuca rapid, este rezistent la umiditate si protejeaza impotriva caldurii de până la 240°C și a razelor UV. Are la bază tehnologia exclusivă Enviroshield. Formula are la baza tehnologia Enviroshield si vitamina B5 care imbunatatesc starea parului, hidrateaza si ofera un aspect neted.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Indicatii: Agitați produsul înainte de utilizare. Se pulverizează pe părul ud de la o distanță de aproximativ 20 cm înainte de a-l usca sau pe părul uscat înainte de utilizarea plăcii, a feonului, a ondulatorului.

Precautii: Recipient sub presiune extrem de inflamabil: poate exploda dacă este încălzit. A se proteja de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50 grade. Păstrați departe de căldură, suprafețe calde, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau altă sursă de aprindere și utilizați numai conform indicațiilor. Nu utilizați în apropierea suprafețelor vopsite sau lustruite. Utilizarea greșită intenționată și inhalarea deliberată a conținutului poate fi dăunătoare sau fatală. Nu pulverizați lângă ochi, pe față sau pe pielea rănită. Întrerupeți utilizarea în caz că apa iritații.

Tip Utilizare Produs
Pentru Acasa
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.