Paleta Contouring

Paleta Contouring Nr.100 - Contouring Palette - Paese

Paletă pentru conturarea feței ce include o pudră, un iluminator și un bronzer - trio-ul perfect pentru conturarea feței. Pigmenții atent selectați garantează o aplicare facilă și un efect de lungă durată.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Mod de aplicare:

Se recomandă aplicarea bronzerului cu o pensulă pentru contouring sau o pensulă în unghi pe zonele ce necesită adâncime (linia părului, frunte, linia maxilarului și a mandibulei, lateralele nasului), iluminatorul se aplică cu o pensulă evantai sau subțire pe zonele înalte ale feței (puntea nazală, vârful buzei superioare, pomeți, arcadă) iar pudra se poate aplica cu o pensulă kabooki sau o pensulă mare pentru difuzare pe zonele care necesită netezire sau acoperirea imperfecțiunilor. Paleta poate fi utilizată atât pe față cât și pe gât.

Mai multe detalii:

Paleta pentru conturarea feței îți pune la dispoziție un trio perfect într-un ambalaj practic ce conține și o oglindă pentru facilitarea aplicării. Aceasta iluminează trăsăturile și frumusețea naturală și te face să te îndrăgostești de liniile tale faciale. Pudra se difuzează ușor pe ten și garantează un efect de lungă durată. Seturile te ajută să creezi machiaje cu efect 3D. Perfecte pentru machiaje casual sau ședințe foto.

Gramaj: 15g

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.