LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N
LONG COVER LUMINOUS FLUID FOUNDATION 01N

Pudra Iluminatoare 4gr - Wonder Highlighter - Stardust - Paese

Varianta mini a celui mai vandut iluminator Paese, Wonder Glow, in editie limitata. Iluminatorul pudra cu o textura fina si matasoasa ce contine particule de perle, reuseste sa faca tenul sa para mai tanar si mai sanatos. Nuantele se combina perfect cu orice ton al pielii si creeaza un efect stralucitor fenomenal. Ingrijeste tenul datorita extractului de Hoya Lacunosa (floare de ceara). Potrivit tenului mixt, normal si uscat.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Mod de aplicare:

Se recomanda aplicarea cu o pensula evantai sau o pensula de dimensiune medie pentru a ilumina anumite zone precum: osul zigomatic, puntea nazala, varful nasului, varful buzei superioare, coltul intern al ochilor, pleoapele, arcada, dar poate fi aplicat si pe corp (umeri, gat, decolteu).

 

Mai multe detalii:

Primavara aceasta, concentreaza-te pe iluminare intensa! In editie limitata a BEST SELLER-ului Wonder Glow Highlighter, iluminatorul cu particule de perle vine intr-o forma compacta de pudra si in culori noi.

Iluminatorul are o textura extrem de matasoasa si placuta la atingere. Se aplica facil pe zonele dorite oferind o stralucire fenomenala ce modeleaza astfel trasaturile fetei. Mai mult, poate fi utilizat pentru a ilumina linia gatului, clavicula si umerii.

Acesta contine extract de Hoya Lacunosa (floare de ceara/portelan) care ajuta tenul sa isi recapete aspectul sanatos, hidratat si catifelat.

 

- Valabilitate 12 luni din momentul deschiderii

 

Ingrediente:

Mica, Cetearyl ethylhexanoate, Synthetic fluorphlogopite, Zinc myristate, Octyldodecyl stearoyl stearate, HDI/Trimethylol hexyllactone crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl methicone, Boron nitride, Polysorbate 20, Hoya Lacunosa flower extract, C30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Triethoxycaprylylsilane, Silica, [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77861, CI 75470]

 

Gramaj: 4g

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.