Tratament Profesional - Link-D Bond...

Tratament Profesional - Link-D Bond Linker Nr 1-500ML - Elgon

1891010500

Tratament profesional inovativ care, adaugat mixturii de colorare/decolorare, reface si creeaza o bariera de protectie, restructurand si hidratand in acelasi timp firele de par. Este un aliat pretios pentru protejarea structurii parului impotriva stresului provocat de orice tratament chimic in par.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

INDICATII: Pentru decolorare, mixati intai pudra cu oxidantul. Apoi, adaugati 2 ml. de BOND LINKER No. 1 pentru fiecare 10g de pudra folosita. Pentru vopsire, mixati intai vopseaua cu oxidantul. Apoi, adaugati 1ml de BOND LINKER No. 1 pentru fiecare 10g de vopsea. Pentru deschiderea nuantei parului, utilizati 7.5ml de BOND LINKER No. 1 pentru fiecare 50g de vopsea de deschidere utilizata. Amestecati si apoi aplicati.

PRECAUTII: A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa. Utilizati manusi adecvate. Doar pentru uz professional. Utilizati o cupa de masurare. Potrivit pentru toate tipurile de par. In cazul unui par foarte deteriorat, apelati la tratamentul de urgenta:  mixati 10ml de BOND LINKER No. 1 cu 15ml de BOND MAGNIFIER No. 2. Aplicati de la radacina pana la varfuri. Utilizati o sursa de caldura. Clatiti complet. Apoi, aplicati BOND MAGNIFIER No. 2 pentru a doua ora, de la radacina pana la varfuri. Distribuiti uniform si permiteti sa actioneze pentru inca 2-3 minute. Clatiti complet si uscati parul. Pentru intretinere, utilizati BOND KEEPER No. 3 de doua ori pe saptamana.

Tip Utilizare Produs
Profesional
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.