Tratament Profesional - Link-D Bond...

Tratament Profesional - Link-D Bond Magnifier Nr 2-1000ML - Elgon

1091011000

Tratament profesional inovativ pentru fortificarea firului de par, care reuneste legaturile create de BOND LINKER No. 1. Hidrateaza si hraneste parul. 

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

INDICATII: Dupa utilizarea BOND LINKER No. 1, aplicati o cantitate generoasa de BOND MAGNIFIER No. 2 pe par, in functie de lungimea acestuia si permiteti sa actioneze pentru cel putin 5 minute. Clatiti complet si uscati parul. In cazul tratamentelor precum permanentul, aplicati BOND MAGNIFIER No. 2, pana la saturatie, dupa care clatiti suficient si uscati parul. Utilizati BOND KEEPER No. 3 pentru intretinere, de doua ori pe saptamana.

PRECAUTII: A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa. Utilizati manusi adecvate. Doar pentru uz professional. Potrivit pentru toate tipurile de par.

Tip Utilizare Produs
Profesional
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.