Uscator Ceramic Tourmalin 2500W negru

Uscator Ceramic 2200W Negru-Tourmalin Black-Label.M

LMTDRBL2

Uscator de par din ceramica cu o putere , de culoare neagra.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Uscătorul  este ultra-ușor și beneficiază de un mâner ergonomic cu dungi antiderapante și anti-arsuri pentru confort asigurat.

Fluxul de aer puternic este creat de motorul de înaltă performanță de 2200 W, care accelerează timpul de uscare împreună cu tehnologia de generație ION. Acest uscător emite ION negativ pentru a bloca culoarea și umezeala cu rezultate anti-statice pentru o uscare perfectă. Acest uscător profesional beneficiază, de asemenea, de setări duble de viteză și căldură.

Produsul este izolat dublu, fabricat din materiale incredibil de rezistente și are un sistem de blocare anti-rupere pentru a evita daunele cauzate de cădere pentru a asigura o viață foarte lungă. Acest uscător profesional vine, de asemenea, cu două duze interschimbabile, permițând un finisaj perfect adaptat de fiecare dată.

Acest instrument elegant de calitate pentru salon vine cu un finisaj negru lucios, cu un cordon în formă de clopot pentru a reduce riscul de deteriorare a cordonului. 

Uscătorul cu turmalină este dotat standard cu o garanție de un an a producătorului.

Gama Emag
Profesional
Model Electric
Automat
Brand
label.m
Beneficiu
Uscatoare
No reviews

V-ar mai placea si

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.