ELGON DE-COLOR SUPER 9 BLEACH 500 GR
ELGON DE-COLOR SUPER 9 BLEACH 500 GR
ELGON DE-COLOR SUPER 9 BLEACH 500 GR
ELGON DE-COLOR SUPER 9 BLEACH 500 GR

Pudra Decoloranta 400 gr - De-Color Freehand Bleach - Elgon

405150450

Pudra decoloranta ultra compactă cu argila, cu o textură groasă și flexibilă, ideală pentru toate tehnicile balayage. Ridica pana la 7 niveluri. Se vopseste fără a fi nevoie să folosești folie. Formula îmbogățită cu argilă, uleiuri și alge, încapsulează părul pentru a bloca umezeala în timpul procesului de decolorare.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Indicatii: Se mixeaxa 1:2 cu Elgon Oxicream 3%, 6%, 9% sau 12%. Se aplica pe parul uscat si se lasa sa actioneze 45 minute. Se verifica la fiecare 5 minute. Nu se aplica pe scalpul iritat. Utilizarea caldurii nu este recomandata.
Precautii: A se evita contactul cu ochii. Clatiti cu apa din abundenta in cazul contactului cu ochii. Doar pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalaj reciclabil. Produs netestat pe animale.

Tip Utilizare Produs
Profesional
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.