Sampon De Par

Vedeti 1-24 din 107 produse

Samponul de uz frecvent trebuie ales foarte bine in functie de necesatatile si tipul tau de par. In magazinul nostru online puteti descoperi sampoane speciale pentru par gras, par vopsit, par deteriorat, deshidratat, fin si fragil, par care se rupe sau fire despicate. Mai mult sampoanele puse la dispozitie pentru tine includ game special create pentru parul decolorat care elimina nuanta de galben, sampoane impotriva caderii parului, sampoane profesionale pentru par vospit sau sapoane hranitoare pentru parul uscat si deteriorat chimic.

Produsele profesionale sunt disponibile in mai multe variante de gramaj oferind astfel un raport calitate – pret avantajos pentru orice buget.Comanda online un sampon profesional si produse de ingrijire pentru ca parul tau sa beneficieze de atentia pe care o merita!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.