Foarfeci Profesionale Pentru Tuns

Vedeti 1-10 din 10 produse

Coafarea parului este in general o placere a femeilor iar daca este efectuata cu ustensile profesionale atunci devine chiar o joaca. Pe beautyoneshop.ro gasesti produse pentru coafarea parului precum placa de indreptat parul, uscator de par, ondulatoare de diverse grosimi ce nu doar ofera un aspect perfect parului dar nici nu il deterioreaza.

Pentru un par perfect drept si straluctitor alege o placa de indreptat parul profesionala. Aceasta nu iti arde parul, nu strica varfurile ci lasa parul matasos si perfect indreptat.Daca esti adepta onduleurilor, alege un ondulator profesional. Acestea sunt disponibile pe diferite grosimi care sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte cand vine vorba de bucle perfecte.Pentru a-ti putea usca rapid si eficient parul trebuie sa utilizezi un uscator de inalta calitate care previne deterirorarea. Incearca ustensilele pentru coafat puse la dispozitie de label.m si bucura-te de un par sanatos si ingrijit!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.