Lista produselor brand-ului Biotop

BIOTOP PROFESSIONAL este un brand fondat în urmă cu 20 de ani, care se bucură de o reputație excelentă în industria cosmetică, fiind găsit in numeroase saloane din intreaga lume. BIOTOP dezvoltă și produce cele mai avansate tratamente pentru îngrijirea părului, bazate pe ingrediente naturale. Gama extinsă de produse BIOTOP PROFESSIONAL hrănește, protejează și regenerează orice tip de par.

Formula produselor are la baza apa purificata ce trece printr-un proces special de filtrare pentru eliminarea mineralelor, metalelor si impuritatilor.Acest lucru permite ingredientelor naturale sa patrunda in interiorul firului de par reparand toate cele 3 straturi din interior spre exterior.

BIOTOP foloseste 7 etape in procesul de productie pentru a metine pH-ul ideal pentru scalp si par. Rezultatul este un mediu ideal pentru un par sanatos, hidratat si stralucitor.

Produsele profesionale  Biotop, contin un pH pur echilibrat  si reprezinta, o formula unica de ingrijire a parului.PH-ul pur se regaseste in toate sampoanele Biotop, acestea curata delicat, echilibreaza bariera de protectie naturala a parului, obtinand o hidratare optima inca de la prima aplicare.

Tratamentele Biotop (balsam, masca, fiole, ulei) hidrateaza intens si fortifica cuticula firului de par, repara in profunzime si protejeaza culoarea parului.

Biotop reprezinta un tratament complet de reparare intensiva a parului in 4 pasi simpli: curatare, hidratare, tratare si stralucire.

Vedeti 1-24 din 25 produse
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.