Kit Anticelulitic - Anticellulite Pack - Bruno...

Kit Anticelulitic - Anticellulite Pack - Bruno Vassari

9743

Kit ideal pentru tratarea pielii ce reprezinta un mod eficient si revolutionar de a reduce celulita datorita combinatiei de ingrediente active. Acest kit ofera un tratament 360° perfect tratarea celei mai incapatanate tipuri de celulita. 

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Kit-ul contine: Cellulite Control si Silhouette Designer.

Mod de aplicare: 

Se aplica pe pielea curata si uscata Silhouette Designer de la glezne in sus urmand linii verticale prin miscari circulare. Se repeta aceeasi miscare pana cand toate zonele sunt acoperite. Pentru o actiune intensa, se aplica Thermo Body Fit pe picioare si solduri in zonele in care a fost aplicat stick-ul. Se recomanda efectuarea tratamentului dimineata si seara.

 

Mai multe detalii:

Actiuni:

Cellulite Control - crema-gel special conceputa pentru combaterea celulitei. Datorita ingredientelor active arde depozitele de grasime, imbunatateste pielea cu aspect de coaja de portocala si reduce vizibil silueta.

Silhouette Designer - stick cu o textura ce trateaza eficient chiar si cel mai incapatanat tip de celulita. Forma sa permite aplicarea cu usurinta si absorbtia rapida. Are o actiune localizata asupra grasimii. Pe termen lung, ajuta la prevenirea aparitiei celulite datorita ingredientelor active ce impiedica acumularea de lipide in adipocite. Mai mult, scade tesutul adipos, activeaza circulatia si reduce volumul. Rezultatul? O piele mai tonifiata, mai catifelata si mai hidratata.

 

Tip de piele:

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Ideal pentru tratarea diferitelor tipuri de celulita.

 

Ingrediente:

Cellulite Control: Lipout, Carnitine, Cafeina, Centella Asiatica, Ginkgo Biloba; Silhouette Designer: Drenalip, Cafeina, Mentol.

 

Gramaj:

Cellulite Control: 200ml

Silhouette Designer: 75ml

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.