PAESE Run for cover 12h longwear foundation SPF10
PAESE Run for cover 12h longwear foundation SPF10
PAESE Run for cover 12h longwear foundation SPF10
PAESE Run for cover 12h longwear foundation SPF10
PAESE Run for cover 12h longwear foundation SPF10
PAESE Run for cover 12h longwear foundation SPF10

Fond de Ten cu Rezistenta de Pana la 12h cu SPF10 - Run for Cover 12h - 10 Ivory - Longwear Foundation Spf10

POD270

Fond de ten potrivit tuturor tipurilor de ten cu rezistență de până la 12 h, acoperire mare și FPS10 ce hidratează și protejează tenul. Oferă acoperire mare și un efect long-lasting de matifiere și catifelare. După doar 4 săptămâni de utilizare crește nivelul de hidratare al tenului cu pana la 50% mulțumită ingredientelor atent selecționate și a vitaminei E. Filtrul de protecție solară FPS10 luptă împotriva efectelor negative ale radiațiilor UVA și UVB. Hidratarea și protecția sunt superputerile acestuia!

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Mod de aplicare:

Pentru un efect natural se recomandă aplicarea produsului pe pielea hidratată, cu degetele sau cu un burete pentru machiaj. Pentru o acoperire mare se recomandă aplicarea produsului cu o pensulă pentru fond de ten într-un strat suplimentar.

Mai multe detalii:

Din dragoste pentru un ten frumos și îngrijit, a fost creat un fond de ten îmbogățit cu SUPERPUTERI ce face orice femeie să se simtă încrezătoare indiferent de situație. Mulțumită ingredientelor atent selecționate și a conținutului crescut de vitamina E, crește hidratarea pielii cu 50% după doar 4 săptămâni de utilizare. De asemenea, oferă protecție FPS10 împotriva radiațiilor UVA și UVB pe întreaga zi. Fondul de ten are rezistență de lungă durată menținând efectul de matifiere și catifelare pe parcursul întregii zile.

- Valabilitate 12 luni din momentul deschiderii

- Produs vegan

- Produs testat dermatologic

- Nu conține alcool

Ingrediente:

Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Divinyldimethicone/Dimethicone/Phenylsilsesquioxane Crosspolymer, Isododecane, C24-28 Alkyl Dimethyl Siloxy Trimethylsiloxysilicate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Propylene Carbonate, Polymethylsilsesquioxane, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Benzophenone-3, Aluminum Starch Octen, Peg-12 Dimethicone, Cetyl Pe, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, [+/-: CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491].

Gramaj: 30ml

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.